Webshop VSS

Welkom in de webshop van de VSS. Wij hebben een selectie aan artikelen gemaakt die nuttig zijn bij het houden van schapen. Bij enkele artikelen handelt de VSS uw bestelling zelf af, bij andere artikelen zetten wij uw bestelling door naar de betreffende leverancier of vindt u een link waarmee u uw bestelling rechtstreeks afhandelt bij betreffende firma.

Onder artikelnaam staat steeds de leverancier vermeldt. Via de zandloper in de menubalk kan gekeken worden wat deze firma nog meer in onze webshop heeft staan. Tevens kan er via de zandloperen naar individuele artikelen gezocht worden.

In onze webshop wordt duidelijk aangegeven bij welke firma het artikel vandaan komt. Bestelt u meerdere artikelen bij één firma, dan betaalt u uiteraard ook maar één keer verzendkosten (passend bij de grootte en het gewicht van uw bestelling).

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de VSS-webshopbeheerder via e-mail cvanamersfoort@telfort.nl

In de webshop van de VSS kan je de volgende zaken vinden:

 

 

Boeken

Wij hebben een selectie gemaakt van boeken die nuttige informatie bevatten.

Ga naar de boeken

 

Schapen benodigdheden

Ga naar de schapen benodigdheden

 

Omheining en Hekwerken

Intro

Ga naar de omheining en hekwerken

 

Toedieningsmiddelen

Ga naar toedieningsmiddelen

Hoefverzorging

Ga naar hoefverzorging

 

 

Scheren

Ga naar scheren

 

 

Oormerken

Ga naar oormerken

 

Kleding en Textiel

oa wol van Nederlandse bodem!

Ga naar de kleding en textiel


 

 

Diversen

Alles wat niet in één van de bovenstaande categorieën past.

Ga naar diversen

 

 

 

Verzendkosten

Doordat verschillende leveranciers hun producten in onze webshop aanbieden werkt de berekening van de verzendkosten natuurlijk ook iets anders (zie ook meestgestelde vragen)

Het werkt niet anders dan wanneer u zelf online bij verschillende firma’s een product besteld. In onze webshop wordt duidelijk aangegeven bij welke firma het product vandaan komt. Bundelt u meerdere producten bij een firma dan betaalt u uiteraard ook maar één keer verzendkosten (passend bij de grootte en het gewicht van uw bestelling).

 

De verzendkosten worden ook altijd in het bestelproces vermeld en zijn conform de kosten van PostNL, bijv. voor een bestelling die door de brievenbus past:   € 4,50 Pakketbezorging is vanaf € 7,50.