Welkom in de VSS-Webshop

Er is een selectie aan artikelen gemaakt die nuttig zijn bij het houden van schapen. Bij enkele artikelen handelt de VSS je bestelling zelf af, bij andere artikelen word je bestelling doorgezet naar de betreffende leverancier of vind je een link waarmee je de bestelling rechtstreeks afhandelt bij betreffende firma.
Onder de artikelnaam staat de leverancier vermeldt. Via de zandloper in de menubalk kan je zien wat deze firma nog meer in onze webshop heeft staan. Tevens kan er via de zandloper naar individuele artikelen gezocht worden.
In onze webshop wordt duidelijk aangegeven welke firma's de artikelen levert. Bestel je meerdere artikelen bij één firma, dan betaal je ook maar één keer verzendkosten (passend bij de grootte en het gewicht van je bestelling).

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de VSS-webshopbeheerder via e-mail webshop@vssschapen.nl

In de webshop van de VSS kan je de volgende zaken vinden:

 

 

Boeken

Wij hebben een selectie gemaakt van boeken die nuttige informatie bevatten.

Ga naar de boeken

 

Schapen benodigdheden

Ga naar de schapen benodigdheden

 

Omheining en Hekwerken

Intro

Ga naar de omheining en hekwerken

 

Toedieningsmiddelen

Ga naar toedieningsmiddelen

Hoefverzorging

Ga naar hoefverzorging

 

 

Scheren

Ga naar scheren

 

 

Oormerken

Ga naar oormerken

 

Kleding en Textiel

oa wol van Nederlandse bodem!

Ga naar de kleding en textiel


 

 

Diversen

Alles wat niet in één van de bovenstaande categorieën past.

Ga naar diversen

 

 

 

Verzendkosten

Doordat verschillende leveranciers hun producten in onze webshop aanbieden werkt de berekening van de verzendkosten natuurlijk ook iets anders (zie ook meestgestelde vragen).
Het werkt niet anders dan wanneer je zelf online bij verschillende firma’s een product besteld. In onze webshop wordt duidelijk aangegeven bij welke firma het product levert. Bundel je meerdere producten bij één firma, dan betaal je ook maar één keer verzendkosten (passend bij de grootte en het gewicht van je bestelling).

 

De verzendkosten worden in het bestelproces vermeld en zijn conform de kosten van PostNL, bijv. voor een bestelling die door de brievenbus past:   € 4,50 Pakketbezorging is vanaf € 7,50.